Na začetku »počitnic« mi  je bilo lepo, proti koncu pa dolgčas, ker sem pogrešal šolo.

 

Počutila sem se zelo veselo. Delala sem naloge in se igrala. Pomagale so mi botrca, mama in teta. Všeč mi je bilo, ko sem se igrala. Ni mi bilo všeč, ko sem imela toliko dela.

 

  1. 3. 2020 so se začele »počitnice«. Bila sem ok, a tudi žalostna. Delala sem naloge, pomagala, se igrala in se pripravljala na šolo. Pomagala mi je mami. Všeč mi je bilo, da sem bila veliko z družino. Ni mi bilo všeč, da nisem videla prijateljev in učiteljice.

 

Na začetku karantene sem bila sproščena, kajti nisem vedela, da se bo karantena vlekla. Veliko sem delala za šolo. Rada sem si vzela odmor za igranje. Med karanteno sem imela rojstni dan. Za darilo sem dobila mavričnega hrčka. Dala sem mu ime Marjan Mavrica Jarc. Všeč mi je bilo, da sem lahko obiskala bratranca, ni pa mi bilo všeč, da nisem videla prijateljev.

 

Počutil sem se v redu. Delal sem naloge in se igral. Pomagala sta mi mamica in ati. Všeč mi je bilo, ko sem skakal na trampolinu. Všeč mi ni bilo, ko nisem videl učiteljic in prijateljev.

 

Doma sem ostal 16. 3. 2020. Počutil sem se veselo. Delal sem naloge, pomagal sem staršem, gledal televizijo in bil na svežem zraku z mamo, atijem, sestrama Nelo in Milo, omo in dedijem. Pomagali so mi oma, deda, mama in ata, včasih pa sestri. Všeč mi je bilo, ko sem delal naloge, hodil na sprehode, se igral, gledal televizijo in videl drevo na tromeji. Ni mi bilo všeč, ko nisem videl prijateljev.

 

Počutil sem se malo slabo, ker sem pogrešal prijatelje. Vozil sem traktor, igral igre, se igral, delal naloge. Naša mačka je skotila. Pomagala sta mi mama in Lara. Bilo mi je všeč, da sem lahko spal dlje. Ni mi bilo všeč, da nisem videl sošolcev.

 

Počutila sem se slabo, ker sem pogrešala šolo. Delala sem naloge, hodila sem na sprehod, plezala po drevesih in obiskala svoje bližnje. Pri šolskem delu sta mi pomagala starša. Všeč mi je bilo, ker sem dobila tako malo in lahke naloge. Ni pa mi bilo všeč, ker nisem bila v šoli in nisem bila tako zbrana.

 

Šestnajstega tretjega nisem šla v šolo. Naprej sem bila zelo, zelo žalostna, a sčasoma sem se navadila in sem bila bolj vesela. Učiteljica nam je vsako nedeljo ali ponedeljek poslala domačo nalogo za teden, jaz sem vse tisto pridno naredila. Mamici in atiju sem morala pomagati na kmetiji, dokler si nisem zvila gleženj. Mama me je spodbujala z mojo šolsko in glasbeno nalogo. Bilo mi je všeč, da sem lahko več časa preživela z mojo družino in našimi novimi prostovoljci. Ni mi bilo všeč, ko sem si zvila gleženj.

 

Med poukom se daljavo sem se počutil vesel, ker je bilo manj nalog. Doma sem se igral, gledal risanke, skakal po trampolinu in delal naloge. Pri delanju nalog sta mi pomagala največ mami, včasih pa ati. Najbolj mi bilo všeč, ko smo postavili trampolin. Žalosten sem bil, ko nam je umrl kužek Toni.

 

Ko sem bil doma, sem bil vesel, ker sem bil doma in doma sem se igral, se učil in počival. Ko sem se učil, mi je pomagala mama. Zadnji dan sem dobil nove lego kocke. Včasih me je mama malo skregala.

 

Tako imenovane korona počitnice so se začele 16. 3. 2020. Bilo mi je všeč, ker sem imel manj naloge kot v šoli. Vsak dan sem naredil nalogo, sem se igral. Pri nalogi mi je pomagala mama. Všeč mi je bilo to, da sem lahko šel sprati bolj pozno. Bil sem lahko več zunaj. Ni pa mi bilo všeč, da nisem videl prijateljev in učiteljic.