Dan

Datum

Malica Kosilo

ponedeljek

03.02.

 

zeliščni čaj, koruzni kruh, pica šunka in kisla kumarica goveji golaž(G), metuljčki(G, J), rdeča pesa

torek

04.02.

koruzni kosmiči z mlekom(L, G), banana goveja juha s kroglicami(G, J), zeljne krpice(G), pečena hrenovka

sreda

05.02.

 

bela kava(L), polbeli kruh(G, So), maslo, med kislo zelje(G), pečenice, krompir v oblicah

četrtek

06.02.

kakav(L, O), rogljiček z marmelado(G) pasulj(G), kruh(G), mandarina

petek

07.02.

metin čaj, rženi kruh(G), namaz s tuno(L, R) brokolijeva kremna juha, mesna lazanja(G, L), zelena solata

ponedeljek

10.02.

metin čaj, beli kruh(G), mesno – zelenjavni namaz (L) puranji zrezek v korenčkovi omaki(G), pire krompir (L), zelena solata

torek

11.02.

koruzni žganci z mlekom(G, L) špinačna juha(G, L), bolonjski špageti(G), zelena solata s korenčkom

sreda

12.02.

bela kava* (G, L), mešani kruh(G), zeliščno maslo* korenčkova juha(G), rizi-bizi, pečeno piščačje meso, solata iz kitajskega zelja

četrtek

13.02.

zeliščni čaj, piščančja posebna, polbeli kruh(G), kisla kumarica porova juha s krompirjem(G), palačinke z marmelado(G, L, J)

petek

14.02.

kakav, polbeli kruh, liptaver namaz(L), paprika goveja juha s fritati(G, J, L), špinača(L, G), pire krompir(L), sojini polpeti (So, G, J)

ponedeljek

17.02.

lipov čaj, žemljica(G), hrenovka, ketchup ali gorčica zelenjavna enolončnica(G), jabolčni zavitek(G)

torek

18.02.

metin čaj, beli kruh(G), topljeni sir puranji zrezki v smetanovi omaki(L), kruhovi cmoki(G, L, J), zelena solata

sreda

19.02.

mlečni riž s čokolado(G, L, O), banana porova juha, dušeno piščančje meso, testenine s parmezanom(G), endivija v solati

četrtek

20.02.

bela kava, mlečna štručka(G, L) zelenjavna enolončnica s stročjim fižolom(G), cmoki sadni(G, J, L)

petek

21.02.

otroški čaj, mini pica(G, L), jabolko juha z zvezdicami(G, J), mesni polpeti(G, J, L), pire krompir(L), kisla repa(G)

Pridružujemo si pravico do spremembe jedilnika.

DOBER TEK!

 

*vsebuje bio živila

 

Oznake alergenov, ki jih vsebuje jed:

 

G – žito, ki vsebuje gluten

J – jajca

L – mleko/mlečni proizvod, ki vsebuje laktozo

R – ribe

So – soja

Se – sezam

O – oreški

A– arašidi

LZ – listna zelena

GS – gorčično seme

 

                                                                                            Organizatorka ŠP:

 

Barbara OGRIZEK